گزارش مالی

حسابرسی سرمایه‌گذاری های دومان سهند توسط کارشناس رسمی دادگستری

 

100 میلیون دلار جذب سرمایه در سال 2014  تا 2016 میلادی

 

بر اساس حسابرسی مالی کارشناس رسمی دادگستری؛ دومان سهند بین سال‌های 2014 تا 2016 میلادی  100میلیون دلار (بر اساس برابری نرخ دلار به ریال در آن زمان ) جذب سرمایه داشته است.

بر اساس همین گزارش، در طی دو سال بیش از 50 میلیون دلار اصل و سود سرمایه گذاران با آنها تسویه شده و قرارداد آن‌ها تمدید نشده و همچنین بیش از 3 میلیون دلار حقوق و مزایا به کارمندان خود پرداخت کرده است.

در سه ماهه آخر سال 2016 حدود 40 میلیون دلار جذب سرمایه دومان سهند بوده است . کاهش 10 میلیون دلاری جذب سرمایه در سال 2016  ، نشان از سوددهی شرکت و عدم نیاز به جذب پول از سرمایه گذاران جدید و تکیه بر توانایی های مالی شرکت داشت.

جزئیات حسابرسی 600  صفحه  ای انجام شده به شرح ذیل است :

شرکت سرمایه گذاری دومان سهند در تیر ماه سال 1394 با شماره ثبت  475680 از اداره ثبت شرکت ها زیر نظر قوه قضاییه مجوز تاسیس گرفت.

در آگهی تاسیس این شرکت که در سایت روزنامه رسمی کشور زیر نظر قوه قضائیه قابل رویت است (تصویر شماره 1 که در انتهای این متن قابل رویت است)، جذب سرمایه داخلی و خارجی در زمینه‌های مختلف عمرانی و خدماتی قید شده است. دومان سهند از همان بدو تاسیس شرکت به عنوان مدیرعامل و سهامدار ارشد این شرکت و صاحب حق امضا انتخاب شد. بر اساس درخواست سهامداران این شرکت، آقای سید مصطفی موسوی؛ کارشناس رسمی دادگستری با شماره پروانه 10666؛ حسابرسی مالی شرکت دومان سهند را در تابستان سال 1397 در 600  صفحه انجام داد.

در این  حسابرسی 600 صفحه ای،  کلیه تراکنش‌های مالی این شرکت و زیرمجموعه‌های آن و همچنین سهامداران مورد بررسی قرار گرفته است. خلاصه کلیه فعالیت های این شرکت  در صفحه 14  این حسابرسی نمایان است (تصویر شماره 2 که در انتهای این متن قابل رویت است).

بر اساس گزارش حسابرسی در صفحه مذکور این شرکت 830 فقره قرارداد سرمایه گذاری با 259 نفر منعقد کرده است. طبق ردیف (3_2_4) در صفحه 14 گزارش مالی شرکت دومان سهند ارزش قراردادهای سرمایه گذاری بیش از 3 هزار میلیارد ریال بوده است. بر اساس ردیف(2_2_4) صفحه 14 حسابرسی مالی شرکت دومان سهند با 119 نفر از سرمایه گذاران مبلغ بیش از 1700 میلیارد ریال را تسویه نموده است و در سه ماهه آخر سال 1396 با 139 نفر قراردادهایی با ارزش بیش از 1400 میلیارد ریال داشته است.

کاهش جذب سرمایه حدود 300 میلیارد ریالی نشان از عدم نیاز شرکت به جذب سرمایه بیشتر به دلیل سوددهی داخلی زیرمجموعه ها بوده است. با توجه به تصویر دوم صفحه 14 حسابرسی مالی شرکت دومان سهند با سربرگ کارشناسی رسمی دادگستری، با شماره پروانه و شماره تماس ایشان و مهر قانونی منتشر شده است.

خلاصه این گزارش در محضر مقام قضایی ، توسط کارشناس حسابرسی مذکور ارائه و توسط دوربین های مراجع قضایی و صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران ثبت شده است.

 

 

آگهی تاسیس شرکت سرمایه گذاری دومان سهند (تصویر شماره یک)

آگهی تاسیس دومان سهند

 

گزارش حسابرسی سرمایه‌گذاری های دومان سهند توسط کارشناس رسمی دادگستری(تصویر دو)

 

گزارش حسابرسی سرمایه‌گذاری های دومان سهند توسط کارشناس رسمی دادگستری

 

پرداخت بیش از 3 میلیون دلار حقوق توسط شرکت دومان سهند در بازه زمانی دو ساله

در صفحه 35 ( تصویر سوم ) گزارش حسابرسی مالی شرکت سرمایه گذاری دومان سهند در جدول ( 5-5 ) جزئیات پرداختی‌های دومان سهند توسط کارشناس رسمی دادگستری منتشر شده است.

در ردیف یک این جدول پرداخت بیش از 600  میلیاردی به سرمایه گذاران ثبت شده است.

مهمترین ردیف های این جدول ردیف های 2 و 4 است که پرداخت حقوق و پورسانت در آن ثبت شده است و مجموعه آن بیش از 13 میلیارد تومان در دو سال است، یعنی بیش از  3 میلیون دلار بر اساس برابری نرخ ارز به ریال در سال‌های  2014 تا 2016 و این پرداخت حقوق در آن زمان نشان از کارآفرینی شرکت و پرداخت به موقع حقوق کارمندان را میدهد که بیش از 300 نفر مستقیم و بیش از هزار نفر غیر مستقیم بودند .

لازم به توضیح است مات شدن بعضی از ردیف ها به دلیل نامربوط بودن به بحث می باشد و در آینده منتشر خواهد شد .

پرداخت بیش از 3 میلیون دلار حقوق توسط شرکت دومان سهند در بازه زمانی دو ساله

برداشت تنها یک صدم درصد از منابع مالی شرکت توسط دومان سهند

طبق ردیف 6 جدول 5-5 گزارش مالی کارشناس رسمی دادگستری دومان سهند تنها دو میلیارد تومان در طول 3 سال از منابع مالی برداشت شخصی داشته است که بر اساس جمع وجوه مالی که در انتهای جدول 5-5 قید شده است و نزدیک به 3 هزار میلیارد ریال است ، این برداشت کمتر از یک صدم درصد است.

بر اساس مقایسه ردیف 4  ، 5 و 6 جدول 5-5 دومان سهند هفتصد درصد بیشتر از برداشت شخصی خود حقوق پرداخت کرده است این در حالی است که دومان سهند به عنوان مدیرعامل و صاحب 90 درصد سهام ، قدرت و اختیار برداشت بیش از این ارقام را داشت .

دومان سهند درآمد خود از شرکت را در پروژه های خود شرکت سرمایه گذاری نموده است .

گزارش مالی حسابرسی شرکت سرمایه گذاری دومان سهند|دومان تنها یک صدم درصد از منابع مالی شرکت را برداشت کرده است

 

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *